Fa'amanatuina e le TP le Lotogatasi ma le Malosi i se Manuia Manuia o Lana Tauvaga Fa'afaipese Lona 4 Tausaga.

[Shanghai, Saina]-[Iuni 28, 2024]-O le TP (Shanghai Trans-Power Co., Ltd.), o se taʻutaʻua fou i le vaega o le bearings, na faʻamaeʻaina lona fa o le tauvaga pese pese i totonu, o se mea na tupu e le gata na faʻaalia ai taleni eseese i totonu o ona tulaga, ae na matua faʻamalosia ai le vaega atoa a le kamupani. felagolagomai ma le agaga. O lenei tauvaga sa faia i le aso 28 o Iuni, ma ua mae’a manuia le tauvaga pese, ua toe faamaonia ai e le TP le malosi o musika ma le galulue faatasi e mafai ona sopoia tuaoi ma tuufaatasia ai loto. 

Fausiaina o Alalaupapa i Fati

I le lotolotoi o le saoasaoa ma le tele o taimi faigata o nei aso, na iloa ai e TP le taua o le faʻaleleia o se siosiomaga faigaluega lagolago ma faʻatasi e mafai ai e tagata faigaluega ona olaola. Faatasi ai ma lenei manatu, o le manatu o le faʻatulagaina o se tauvaga pese na aliaʻe o se auala tulaga ese e faʻamalosia ai le fusia o au, faʻalauteleina le galulue faʻatasi, ma faʻaalia taleni natia atonu e le mafai ona faʻaaogaina. 

"I le TP, matou te talitonu o 'au malolosi e fausia i luga o le fefaʻatauaʻiga, faʻalagolago, ma se lagona tutusa o le faʻamoemoega," o le tala lea a le Pule Sili o Mr. Du Wei, o le malosi o loʻo i tua atu o le fuafuaga. "O le tauvaga pese e sili atu nai lo na o se tauvaga pese, o se tulaga mo a tatou tagata faigaluega e o mai faatasi, e sopoia tuaoi o matagaluega, ma fatuina se mea matagofie e atagia ai lo tatou agaga tuufaatasi."  

Mai Fa'ata'ita'iga e o'o i le Si'itia

O vaiaso o tapenaga na muamua atu i le faamoemoe tele, faatasi ai ma au e aofia ai sui mai matagaluega eseese i le kamupani. Mai fa'ataulāitu tomai e o'o atu i fa'atauga fa'atau, e fa'ata'ita'i ma le filiga tagata uma, a'oa'oina le autasi, ma lalagaina o latou leo ​​ta'ito'atasi i se symphony maopoopo. Sa faatumulia le faagasologa i talie, fegalegaleaiga, ma luitau faamusika mai lea taimi i lea taimi na na o le faamalosia o sootaga i le va o tagata auai. 

Ose Mea na fai o Musika ma Faamanatuga

A o faagasolo le mea na tupu, sa faatumulia le tulaga i le malosi ma le faamoemoe. Na ta'ito'atasi 'au i luga o le tulaga, e tofu le 'au ma a latou fa'afefiloiga tulaga ese o pese, e amata mai i pese masani e o'o atu i pop pop fa'aonaponei. O le aofia, o le fefiloi o tagata faigaluega ma aiga, na faʻafeiloaia i se malaga faʻafiafia na faʻaalia e le gata i le leo, ae o le agaga foafoa ma le galulue faatasi o le TP team. 

O se tulaga mata'ina o le fa'afiafiaga a le 'Au Aeto, lea na fa'ate'ia ai le mamalu o le atunu'u i a latou fa'aliliuga e le mafaatusalia, lavelave fa'atasi, ma fa'alogoga mai le loto. O la latou faʻatinoga o se faʻamaoniga o le malosi o le galulue faʻatasi ma le togafiti faʻataulāitu e mafai ona tupu pe a potopoto tagata taʻitoʻatasi mo se faʻamoemoe masani.

tp pese

Fa'amalosia Nonoa ma Si'itia le Amiotonu

I tua atu o le patipati ma le viia, o le manumalo moni o le tauvaga pese sa taoto i faamanuiaga le vaaia na aumaia i le au a le TP. Na lipotia mai e le au auai se lagona maualuga o le vavalalata ma se malamalama loloto atu i malosiaga ma uiga oa latou paaga. O lea fa’amoemoe sa fai ma fa’amanatu, e ui ina ‘ese’ese o latou tiute ma tiute, ae o i latou uma lava o le aiga e tasi, o lo’o galulue mo le fa’amoemoe e tasi. 

“O lenei tauvaga o se avanoa matagofie lea mo i matou e potopoto faatasi ai, fiafia, ma faʻaalia a matou taleni," o le tala lea a Yingying, ma toe mafaufau i le mea na tupu. "Ae o le mea e sili ona taua, na faamanatu mai ai ia i matou le taua o le galulue faatasi ma le malosi matou te maua pe a matou tutu faatasi." 

Va'ai i Luma

A'o va'ava'ai atu le TP i le lumana'i, o le manuia o le tauvaga pese fa'aletausaga lona fa, o se fa'amaoniga lea o le naunauta'i o le kamupani i le fa'atupuina o se si'osi'omaga lagolago ma fa'atasi ai galuega. O le mea na tupu ua avea ma aga masani e le gata ina faʻaleleia ai le lotogatasi o le 'au ae faʻatamaoaigaina ai foi olaga o ana tagata faigaluega. 

"I le TP, matou te talitonu o la matou 'au o la matou aseta sili," o le tala lea a Mr. Du Wei. "E ala i le faʻatulagaina o mea e pei o le tauvaga pese, matou te le na o le faʻamanatuina o musika ma taleni; matou te faʻamanatuina tagata ofoofogia o loʻo faʻaogaina le TP i le taimi nei. ." 

Faatasi ai ma le manuia o lenei tauvaga, ua uma ona fuafua le TP mo le isi mea na tupu, ma le naunau e faʻaauau le fausiaina i luga o le malosi ma fatuina atili manatuaga e le mafaagaloina. Pe e ala i musika, ta'aloga, po'o isi taumafaiga foafoa, e tumau pea le naunau o TP i le fa'afaileleina o se aganu'u e fa'atauaina ai le galulue fa'atasi, fa'atasi, ma le gafatia le gata o lana 'au mata'ina.

tp bearings

Taimi meli: Iul-04-2024